Tablet Café in Ter Reede

17 oktober 2017, van 14:00 tot 16:00 | Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Kosten: gratis inloop, aanmelden is niet nodig

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere derde dinsdag van de maand kunnen bewoners en andere geïnteresseerden aanschuiven in het Tablet Café in woonzorgcentrum Ter Reede. Een Tablet Café is een ontmoetingsplek voor tablet- of smartphonebezitters.

Tablet Café
In het Tablet Café worden tips, trucs, apps en games met elkaar gedeeld. Veel senioren zijn in het bezit van een tablet of smartphone maar hebben vaak moeite met het gebruik ervan. Zij zijn welkom in het Tablet Café. Vragen en problemen die aan bod komen gaan bijvoorbeeld over het installeren van apps, de registratie van de tablet of telefoon en het koppelen van e-mailadressen aan de tablet.

De medewerkers van de Bibliotheek geven handige tips om de mogelijkheden van de tablet te benutten. Ervaren tabletbezitters zijn ook van harte welkom om hun kennis te delen met minder ervaren gebruikers.

Voor wie?
Het Tablet Café blijkt vooral effectief voor senioren die vastlopen tijdens het gebruik met hun tablet of telefoon. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze vervolgens zelfstandig verder kunnen.

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met WVO Zorg.

Meer informatie? Mail uw vraag naar vlissingen@dezb.nl.nl of bel naar 0118-654120