Peutertje Luister

30 juni 2021 | ZB Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen

Kosten: Gratis

Peutertje Luister is een maandelijkse voorleesactiviteit voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Iedere maand staat er een ander thema centraal.

Klein Sinterklaasfeestje

 

 

 

 

 

Woensdagochtend 25 november vieren we een klein Sinterklaasfeestje tijdens Peutertje luister. We lezen voor, zingen liedjes en maken er een gezellig voorleesmoment van. Komen jullie ook?

Samen lezen, spelen, zingen

Bij hele kleintjes is er nog geen sprake van alleen maar voorlezen. We gaan ook samen spelen, praten, zingen èn vooral plezier hebben met boeken!

Met Peutertje Luister wil de Bibliotheek ouders laten ervaren hoe leuk lezen met je kind kan zijn. Ouders leren hoe ze hun peuter beter kunnen betrekken bij het voorlezen. Ook ontdekken ze hoe ze met hun kind activiteiten kunnen ondernemen naar aanleiding van een boek, zoals: knutselen en zingen. Daarnaast biedt het ouders de gelegenheid om met elkaar te praten over hun kind.

Waar en wanneer

Elke laatste woensdagmorgen van de maand in ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7 in Vlissingen van 10.15 tot 10.45 uur of van 11.00-11.30 uur.

Aanmelden via activiteitvlissingen@dezb.nl

Vermeld hierbij naam peuter(s) en voorkeur voor tijdstip.