Leesgroep Filosofie van Stichting Senia

30 januari 2019 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Kosten: Gratis

Op donderdag 30 januari is er een bijeenkomst van Senia in ZB| Bibliotheek Vlissingen voor mensen die interesse hebben om deel te nemen aan een leesgroep Filosofie.

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om meer mensen, door deelname aan een leesclub, met elkaar het gesprek aan te laten gaan over boeken. De Week van de Leesclub is een gezamenlijk initiatief van Stichting Senia, bibliotheken, uitgeverijen en boekhandels.

In samenwerking met ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland wordt een startbijeenkomst voor een leesclub filosofie gehouden in Vlissingen. Deze informatieve oprichtingsbijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 30 januari om 19.30 uur in de Bibliotheek in Vlissingen.

Deelnemen

Tijdens de startbijeenkomst in de bibliotheek geeft een medewerker van Senia informatie over de werkwijze van de leesclubs en de boekenlijst. Deelname aan de bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en nadere kennismaking met andere belangstellenden, kunt u ervoor kiezen om mee te doen.
De bijeenkomst voor de filosofie leesclub vindt plaats op woensdagavond 30 januari om 19:30 uur in de Bibliotheek, Spuikomweg 7, Vlissingen. De startbijeenkomst is gratis en inclusief een kopje koffie/thee.

Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kunt u dit melden bij info@senia.nl, dan wordt u op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.weekvandeleesclub.nl.