Presentatie inzendingen Zeeuwse Boekenprijs 2020

3 september 2020 t/m 27 oktober 2020 | Zeelandpaviljoen, 1e verdieping ZB en vanaf 28 september op het Plein, begane grond

Te leen en in te zien!

Vanaf 3 september zijn alle 61 boeken die dit jaar meedingen naar de Zeeuwse Boekenprijs te bekijken in het Zeelandpaviljoen op de eerste verdieping van de ZB, aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg. Er is ook een doorlopende digitale presentatie van de inzendingen.

De boeken zijn alleen ter plekke in te zien, maar er is van alle titels ook een exemplaar te leen. Wie een indruk van de inzendingen wil krijgen, kan hier zijn hart ophalen en zelf een afgewogen oordeel vormen. De presentatie maakt duidelijk dat er zeer actief over Zeeland en door Zeeuwen wordt geschreven en uitgegeven.

Prijsuitreiking 27 oktober
De boeken die meedingen zijn te zien tot en met 27 oktober, de dag van de feestelijke uitreiking van de Zeeuwse Boekenprijs en de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel. De prijsuitreiking vindt plaats op het Plein van de ZB, vanaf 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De avond is beperkt toegankelijk in verband met coronamaatregelen. Als je aanwezig wilt zijn, kun je een e-mail sturen naar secretariaat@dezb.nl. Ook thuis, online, is het te volgen. Nader bericht hierover volgt. Houd daarvoor onze website in de gaten.