Presentatie inzendingen Zeeuwse Boekenprijs 2018

4 september 2018 t/m 3 november 2018 | Zeelandpaviljoen, 1e verdieping ZB

Vanaf dinsdag 4 september zijn alle 70 boeken die dit jaar meedingen naar de Zeeuwse Boekenprijs te bekijken in een presentatie in het Zeelandpaviljoen op de 1e verdieping van de ZB.

Er is ook een doorlopende digitale presentatie van de inzendingen. De boeken zijn alleen ter plekke in te zien, maar er is van alle titels ook een exemplaar te leen. Wie een indruk van de inzendingen wil krijgen en vanaf oktober mee wil stemmen voor de PZC-Publieksprijs, kan hier zijn hart ophalen en een afgewogen oordeel vormen. De presentatie maakt duidelijk dat er zeer actief over Zeeland en door Zeeuwen wordt geschreven en uitgegeven.

De meedingende boeken zijn te zien tot en met 3 november, de dag van de feestelijke uitreiking van de Zeeuwse Boekenprijs, de PZC-Publieksprijs en de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel. De prijsuitreiking vindt plaats op het Plein van de ZB. Stemmen voor de PZC-Publieksprijs kan via de website van de PZC vanaf begin oktober.

De Stichting Zeeuwse Boekenprijs is de officiƫle eigenaar van de prijs. De organisatie van de ZBP is in handen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Meer informatie over de Zeeuwse Boekenprijs