Natuurlijk! Ineke Otte

9 juni 2018 t/m 30 juni 2018 | ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Op 9 juni om 15.00 uur opende Ineke Otte haar expositie ‘Natuurlijk!' Ineke Otte in de ZB.

Marijke Helwegen presenteert

Voor de entree was een half uur durende catwalkshow te zien met haar modesieraden, getoond door 18 modellen. De presentatie was in handen van mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen. 

Over Ineke Otte

Ineke Otte is een succesvol Nederlands ontwerper. Zij ontwerpt modesieraden, 3D-printing producten, lampen, tafels, glasobjecten, sjaals, shirts, kunst en beelden. De ontwerpen van Ineke zijn kleurrijk, hebben een duidelijke, eigen stijl én humor. De natuur is haar inspiratiebron. Ineke ontving verschillende internationale prijzen en kreeg 2 billboards midden in Parijs. Ze presenteert haar sieraden in o.a. Milaan, Parijs, New York, Miami en Dubai. Wereldwijd wordt haar werk gepubliceerd in magazines en verkocht in galeries en museumshops. Beroemdheden als Iris Apfel, Jean Paul Gaultier, Paola Navone, Chantal Thomass en Koningin Maxima dragen haar sieraden.

Expo, Meet & Greets en Kids College

Naast Ineke Otte’s sieraden die op het Plein te zien zijn, exposeert ze andere kunst- en glasobjecten. Ze geeft in de maand juni ook een Kids College voor basisschoolleerlingen, een workshop in het FabLab en houdt Meet & Greets. Ineke vertelt over haar werk en je kunt met een sieraad van haar op de foto. De expositie en alle activiteiten daaromheen duren tot en met 30 juni.