Lichtpuntjes

27 januari 2020 t/m 22 februari 2020 | Foyer, ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Foto’s gemaakt tijdens workshops van Karin den Boer door jongeren van het Asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg

In het besloten wereldje van het AZC wonen kinderen, pubers en volwassen met dromen en idealen. Zonder dromen en idealen heb je ook geen toekomstverwachtingen. Een droom of een verwachting als een lichtpuntje aan de horizon. In de nog donkere januarimaand fotografeerden jongeren met licht als hoofdthema.

De workshops werden gegeven door Karin den Boer en georganiseerd door Stichting de Vrolijkheid. Deze organiseert kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra door heel Nederland.

Over Karin
Een belangrijk deel van haar werk is het verzorgen van fotocursussen en fotowandelingen op locaties in Zeeland. Daarnaast maakt ze autonome fotoseries. Na een opleiding als fotografisch vormgever heeft zij aanvullende studies in kunstgeschiedenis gevolgd. Al meer dan 10 jaar inspireert ze kinderen en volwassenen door anders te leren kijken en te fotograferen. Regelmatig schrijft ze een blog met fototips en fototentoonstellingen in Nederland en België. De schoonheid van het alledaagse op een bijzondere manier in beeld brengen is één van haar belangrijkste drijfveren.

Meer informatie:  www.karindenboer.nl