Workshop Bie-ba-ba-belutta

19 september 2020, van 10:30 tot 11:30 | ZB Middelburg

Kosten: € 5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Alle kinderen van 3 tot 6 jaar zijn op 19 september van harte welkom bij de workshop ‘Bie-ba-ba-belutta’. Het Kip van Troje-reizend speeltheater verzorgt deze workshop.

Poppenspel

Aan de hand van een poppenspel laat het speeltheater kleuters spelen met taal. Rappen, zingen, jodelen, fluisteren, stotteren, brabbelen en nog meer van dat. Alles komt aan bod in een fleurig decortje met attributen en kijk-, proef-, voel- en luisterboekjes. Het wordt een echte klankenkermis: bie-ba-ba-belutta.

Workshop Bie-ba-ba-belutta

Wat de workshop uniek maakt, is de speelse en energieke manier van begeleiden. Op praktische wijze worden verbanden gelegd tussen gevoelens, muziek, klanken en poëzie. De peuters krijgen een grote fantasieprikkel aangeboden, die aanzet tot het stimuleren en het ontwikkelen van hun eigen creatieve, muzische en speelse (‘kunstzinnige’) houding. Alles binnen de filosofie van Kip van Troje: ‘Wij willen niet beleren, maar inspireren’.

Ook in Vlissingen: GEANNULEERD

Deze workshop is wegens te weinig animo geannuleerd.

Kosten

De kosten voor de workshop zijn 5 euro per kind met begeleider.  

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail sturen aan secretariaat@dezb.nl EN tevens de 5 euro over te boeken naar IBAN: NL 90 RABO 0365258725 t.n.v. ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Vermeld bij de aanmelding EN betaling: workshop 19 september, naam kind en locatie van deelname.

Aanmelden kan tot en met 16 september. Maximaal 15 deelnemers per locatie.