Popaanzee Popsport showcase

14 juni 2019, 19:00 | Eindeloos Eiland Festival, 'Landschapscamping Wilgenoord', Vlietenburgweg 6, Wissenkerke.

Kosten: Toegang: kinderen vanaf 6 -12 jaar: € 5,- | jongeren t/m 18 jaar: € 10,- | vanaf 18 jaar: € 15,-. Tickets zijn te krijgen via www.eindelooseilandfestival.nl.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdagavond 14 juni 2019 vanaf 19.00 uur vindt er een showcase van Popaanzee Popsport plaats op het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke (Noord Beveland).

Het coachingstraject waar de afgelopen vijf maanden maar liefst tien jonge acts (13–21 jaar) uit Zeeland aan deelnamen, wordt hiermee afgesloten. Op deze avond wordt ook bekendgemaakt welke act doorstroomt naar het verdiepende landelijke Popsport-traject waar Popaanzee Popsport deel van uitmaakt.

De deelnemers
De volgende tien acts kregen de afgelopen maanden professionele coaching in allerlei vakgebieden, zoals songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Alle deelnemers gaan de studio in om een nummer op te nemen of nemen een clip op.
CENDAL, female fronted rockband met multi-instrumentalisten, spelen uptempo, maar ook rustige eigen songs.
FAURE VERBRUGGE, singer-songwriter, maakt liedjes met een lach en een traan en alles er tussenin. Creëert een ongedwongen sfeer met haar authentieke benadering.
SUPERMARCT, is het rap of poëzie? Spoken word misschien? Een woordkunstenaar!
SIOURNEY DE ROOS, singer-songwriter. Speelt gitaar, piano en ukelele en beschikt over een krachtig stemgeluid. Brengt een boodschap en raakt daarmee de juiste snaar.
NAMELESS, vijfkoppige, female fronted pop-rock band met strakke ritmesectie en knallende gitaren.
KIKI DE KLERK, singer-songwriter in hart en nieren, van jongs af aan gaat het zingen haar nog beter af dan praten. Gevoelige luisterliedjes. Live met bandleden Sander en Dani.
JEMERY LAHR & BAND, singer-songwriter, schrijft rake liefdesliedjes en brengt met band een intieme show.
MARITH VAN BEEK, singer-songwriter, schrijft mooie luisterliedjes. Met haar breekbare stemgeluid, zichzelf begeleidend op gitaar of piano zal ze menig luisteraar betoveren. Winnares categorie Muziek bij Kunstbende Zeeland.
DESIGNER VIOLENCE, met krankzinnige beats, psychotische samples, etherische synths en krijsende vocalen blaast deze ritmische industrial act het publiek omver
URBAN GRAVEYARD, moeilijk in een vat te gieten, maar noem het een stevige variant op stonerrock.

De showcase wordt gepresenteerd door Geert van Oorschot, die meedeed met verschillende Popaanzee-projecten en binnenkort afstudeert aan de Rockacademie in Tilburg. Hij geeft ook een kort optreden.