Online Kidscollege met Rem van den Bosch

16 juni 2021, van 15:00 tot 16:00 | online via Zoom

Kosten: gratis

Op 16 juni organiseert ZB in samenwerking met UCR weer een online Kids College. (Deze activiteit zou op 12 mei plaatsvinden, maar is verplaatst naar 16 juni)

#7

In de Grote Vredeswet van de inheems-Amerikaanse Haudenosaunee staat dat hun leiders altijd het belang van het hele volk voor ogen moeten houden, zelfs van de toekomstige generaties. Dit uitgangspunt, bekend als het Zeven Generaties principe, inspireert Rem van den Bosch in 2019 tot het project Seven Generations, waarvoor hij door de reservaten van de Haudenosaunee trekt om zich te verdiepen in hun wereldbeeld en levensfilosofie.

Tijdens dit bijzondere Kids College vertelt Rem meer over zijn gesprekken met de Haudenosaunee, en het daarop geïnspireerde maatschappelijk project #7, waarmee hij bewustwording wil creëren van de noodzaak om beter om te gaan met de natuur. 

Opdracht
In het college krijg je ook een foto opdracht mee, de 25 meest originele inzendingen worden tentoongesteld op de website van de ZB!

Praktisch

  • Leeftijd: voor kinderen uit groep 6, 7, en 8
  • Tijdstip: van 15.00 tot 16.30 uur

Meedoen

Wil jij het Kids College volgen? Stuur dan een mailtje naar junior@ucr.nl, dan krijg je de link en verdere praktische informatie toegestuurd.