Masterclass Fashion

3 maart 2018, 11:00 | Zeeuws Museum, Abdij 3-4, Middelburg

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hou je van visagie en hairstyling? Ben jij bezig of geïnteresseerd in het ontwerpen van eigen kleding? Wil je weten hoe je een toffe fashionshow in elkaar zet? Volg dan de masterclass van Crea Cit, op zaterdag 3 maart vanaf 11.00 uur in het Zeeuws Museum.

Citty van Aart is als Crea Cit werkzaam als make-up artist/styliste/hairstylist en fotografe! Geïnspireerd door Boy George begon Citty’s passie voor make-up en het maken van creaties met oude lappen, tijdens haar middelbare schooltijd. Ze ging verder studeren aan de modeopleiding in Rotterdam. Ze studeerde cum laude af met o.a. het showen van haar eigen minicollectie op het podium van het Zuidplein Theater in Rotterdam. Na de opleiding kwam ze in de mode-industrie terecht en heeft daar verschillende banen gehad, van een heel klein confectieatelier in Rotterdam, naar etaleuse bij V&D tot bedrijfsleidster van een boetiek in Goes.

Al snel kwam haar passie voor visagie naar boven en heeft ze een allround make-up opleiding gevolgd. Ondertussen heeft ze meerdere visagie/grime opleidingen, cursussen en workshops gevolgd waarbij een volledige presentatie het eindexamen was. Ze kwam al snel backstage bij bij modeshows, tv-programma’s, theatervoorstellingen, fotoshoots en films. Daar heeft ze ontzettend veel ervaring opgedaan, die haar veel wijsheid heeft opgeleverd. Deze deelt zij graag met jou!

Citty van Aart wil jou graag (persoonlijke) tips en tricks mee geven en helpen om een volledige knetterende fashionpresentatie neer te zetten die past bij jouw creaties. Onderwerpen die behandeld worden: Algehele presentatie, Modellen, Muziek, Make-Up, Hairstyling. In het laatste halfuur houden we een vragenuurtje, mocht er iets nog niet behandeld zijn of als je specifieke vragen hebt!

Neem pen en papier mee als je komt en foto’s van je creaties en alles wat je al gedaan hebt. Heb je materialen waar je vragen over hebt, neem ze gewoon mee.

Aanmelden
Aanmelden voor deze masterclass kan door een mail te sturen naar kunstbende@dezb.nl. Zet in deze e-mail jouw naam en geboortedatum, that’s it! Deze masterclass is openbaar voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht.