Masterclass Dans

24 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Masterclass Dans ´Toekomst-igg Danser’ Amanda Simons.

Amanda Simons wil Zeeuwse danstalenten inspireren en helpen met het bereiken van hun doelen omdat dat vanuit Zeeland best moeilijk kan zijn.

Tijdens de masterclass "Toekomst-iig danser" gaat zij met jou in gesprek over hoe je van dansen jouw beroep kan maken, welke kansen je hiervoor moet pakken en welke moeilijke elementen jouw richting kunnen verstoren.

Amanda heeft zelf ook een lange weg achter de rug.
Ze begon met het volgen van vele dans-, zang- en spellessen. Zelfs buiten de provincie Zeeland en Europa! Zo reisde ze naar Los Angeles voor Hiphoplessen. Via verschillende wegen kwam ze op de vooropleiding van Dansacademie Fontys en later bij de weekendklas van Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
Inmiddels heeft ze in verschillende producties gestaan waaronder Musicals in Concert van Stage Entertainment, de Klokkenluider van de Notre Dame van Opus One, The Christmas Show van RTL Entertainment en The Passion van de EO.

Heb jij een droom als danser, wil jij een (vervolg)opleiding volgen in dans en ontvang je graag tips & tricks over het leven als danser!?

Meld je dan aan voor deze inspirerende masterclass!

Mail kunstbende@dezb.nl met jouw naam en geboortedatum (12 tot 19 jaar).

Let op: maximaal 5 deelnemers!