Kennismakingsavond Robots bouwen

21 september 2017, van 18:00 tot 21:00 | FabLab Zeeland, souterrain ZB

Kosten: 15 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 21 september organiseert FabLab Zeeland i.s.m. de Robotclub CCFZ-Robotics uit Bergen op Zoom een kennismakingsavond rondom het (leren) bouwen van robots. Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom.

Wil je aan de slag met robots bouwen maar je weet niet hoe te starten? Of heb je juist ervaring met robotbouw en wil je in een creatieve maakomgeving je kennis juist verder ontwikkelen en delen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen? Dan ben je deze avond aan het juiste adres.

Tijdens deze avond kun je als beginner via CCFZ-Robotics voor €15 euro een startpakket afnemen waarmee je al een simpele robot leert bouwen. De wat meer ervaren bouwers kunnen uiteraard ook hun eigen materiaal en/of robot meenemen om hier tijdens deze avond aan te werken, kennis uit te wisselen en elkaar verder te helpen.

NB:
Het is niet meer mogelijk om een startpakket af te nemen voor deze avond! Je kan je nog wel aanmelden om een kijkje te komen nemen of om aan je eigen robot te werken in ons FabLab.

Robotclub op Walcheren?
Naast deze kennismaking heeft FabLab Zeeland als doel het faciliteren van een eigen Robotclub Walcheren i.s.m. CCFZ Robotics. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste leden die hier het initiatief toe willen nemen.

Het FabLab van ZB is goed voorzien van allerhande technische apparatuur die ingezet kunnen worden bij het (leren) maken van ROBOTS. Een robotclub, net zoals Robotics-CCFZ in Bergen op Zoom, kan hier juist gebruik van maken.

Nieuwsgierig geworden? En heb je ook interesse om een roboteer te worden?
Meld je dan aan via www.dezb.nl/fablabzeeland
Let op: er is dus nog geen club. Je geeft je alleen op als belangstellende.

Meer informatie over de Robotclub in Bergen op Zoom: CCFZ-Robotica http://www.robotics-ccfz.nl/