Verbeter je kans op werk!

25 oktober 2018, van 14:00 tot 16:00 | ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Kosten: geen

Doe mee aan de gratis workshop 'Hoe maak ik een goed cv?' in Middelburg of Vlissingen.

Vind sneller (ander) werk!

Een goed cv vergroot je kans op een baan. Extra aandacht hiervoor is dus belangrijk.
Kom daarom naar de inspirerende bijeenkomst in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg of Vlissingen en ga samen met andere deelnemers aan de slag om je cv te verbeteren.

Je leert je kernkwaliteiten te benoemen, zodat jouw cv scherper wordt. Ook leer je deze logisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken. Dit alles natuurlijk met als doel uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.
Deze meet-up is zo ingericht dat je van elkaar leert door elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen. Een ideale manier om je netwerk uit te breiden.

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Stichting De Broekriem. Dit is een vrijwilligersorganisatie opgestart door indertijd jonge werklozen. Inmiddels is DeBroekriem uitgegroeid tot hét platform voor werkzoekenden.

Belangrijk: neem tijdens de workshop je eigen cv mee!

Deelnemen

Middelburg
Waar: ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7, Middelburg
Wanneer: donderdag 25 oktober van 14.00 - 16.00 uur
Aanmelden en info: bij Henk Kosters via media-educatie@dezb.nl of 0118-654301 (ma, di, do, vr). Beperkte deelname, vol = vol. 
Kosten: geen
Meenemen: eigen cv

Vlissingen
Waar: ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen
Wanneer: donderdag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur
Aanmelden en info: bij Marc van de Plasse via cursusvlissingen@dezb.nl of 0118-654123 (ma t/m do). Beperkte deelname, vol = vol. Algemeen nummer Bibliotheek: 0118-654120
Kosten: geen
Meenemen: eigen cv