Zomerleesclub

24 mei 2018, 10:15 | Foyer ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Kosten: geen

De komende zomer kun je meedoen aan een speciale Zomerleesclub. De oprichtingsbijeenkomst vindt plaats op donderdagmorgen 24 mei in de Foyer van ZB in Middelburg.

Thema: Een reis door het leven

Zomerleesclubs leiden vaak tot verrassende ontmoetingen tussen mensen die in de zomermaanden niet op vakantie zijn. Je leest en bespreekt in juli en augustus drie interessante boeken aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, organiseert deze activiteiten in de zomer, elk jaar met een ander thema. Het thema 2018 is ‘Een reis door het leven’.

Boeken
De drie boeken die de Zomerleesclubs gaan bespreken zijn de indringende memoires van Sonja Barend Je ziet mij nooit meer terug, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa. Met de leeswijzers van Senia als ondersteuning, zijn de besprekingen interessant en krijgen ze diepgang.

Meedoen?

Heb je belangstelling voor zo’n Zomerleesclub, en wil je er meer over weten? Kom dan op 24 mei om 10.15 uur naar ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben je verhinderd, maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail aan André Schoonderbeek van de Stichting Senia, via andre.schoonderbeek@senia.nl.