Walk&Talk online

13 januari 2021, van 10:00 tot 11:30 | Online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Focus zonder stress. Hoe houd je werk en privé in balans in coronatijd?

Hoe verdeel je je tijd tussen (vrijwilligers)werk en privé? Dat is soms een hele uitdaging. Je bent snel afgeleid als je vanuit huis werkt en je wordt misschien vaak gestoord. Aan het einde van de dag ben je moe, en er is ook nog eens weinig uit je handen gekomen. Focuscoach Willy Pardijs pakt dit probleem met jou aan in deze interactieve online workshop.

In de workshop komen zowel tips en trucs als wetenschappelijke inzichten aan de orde. Deze worden vertaald naar jouw dagelijkse leven en je werk. De workshop is zeker ook interessant als je op zoek bent naar (ander) werk.

Aan het eind van deze workshop heb je beter inzicht in je persoonlijke werkwijze en weet je welke stappen je kunt nemen voor meer concentratie, meer energie en balans. Je kunt met een gerust hart je werk even laten rusten, zonder aan kwaliteit te verliezen!
 

Kosten: Gratis. Na afloop ontvang je gratis het e-book ‘In 5 stappen naar focus.’

Aanmelden: stuur een e-mail naar walkentalk@dezb.nl

Praktische informatie

De workshop is via Zoom; je ontvangt een link per mail. Je kunt het best deelnemen met een laptop of pc. Bij deelname aan deze workshop is gebruik van camera en microfoon noodzakelijk voor de interactie.