VoorstelPitch

14 december 2020, van 13:30 tot 15:30 | Online, wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De bibliotheek gaat online! Een extra dienstverlening in deze vervelende tijden. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze tweede Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling.

In deze workshop leer je om je sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen tijdens een sollicitatiegesprek. Je leert om jezelf kort en bondig te presenteren. Zo’n presentatie noemen ze ook wel de Elevator pitch.

Natuurlijk is het best spannend zo’n pitch. Daarom is het goed als je deze meerdere keren oefent. Want ook hier geldt, hoe vaker.

FocusCoach Willy Pardijs | is voor JobOn is de spelleider en begeleidt ons in het online spelen. Het spel bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn.

Praktische informatie

  • De training is online met Zoom
    Je hebt stabiel internet, webcam en microfoon nodig en gebruik daarom het liefst je computer of laptop.
  • Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving
  • Aantal plaatsen: 7
  • Aanmelden via: walkentalk@dezb.nl
  • Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Tijdens deze bijeenkomsten geven ZB, Bibliotheek Oosterschelde én Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Doe je mee?

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden en baan-switchers. Klik hier om naar de website te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn's eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.