Verhalen vertellen, een zomercursus

30 juli 2018 t/m 2 augustus 2018 | ZB, Kousteensedijk 7, Middelburgl

In een vierdaagse basiscursus leer je hoe je verhalen kunt vertellen.

“Kon ik maar een goed verhaal vertellen.” Deze verzuchting wordt vaak geuit door bijvoorbeeld leraren, gemeenteraadsleden, marketeers, (groot-)ouders, toeristische gidsen, ondernemers, predikanten en leidinggevenden.

In veel beroepen is het steeds belangrijker om een goed verhaal beschikbaar te hebben. Door een verhaal te vertellen, geef je je publiek een beeld, een beleving, verwondering. En dat blijft hangen. Veel beter dan een zakelijke uitleg.

Gelukkig kun je verhalen vertellen leren! De Vertelacademie biedt scholing aan iedereen die (beter) verhalen wil leren vertellen of vertellen wil gaan toepassen in zijn of haar werk.

In deze vierdaagse basiscursus in ZB leer je hoe je verhalen kunt vertellen. Thema’s als verhaalstructuren, beeldend vertellen, verbinding met jouw verhaal, fantasietraining en presentatie komen aan bod. Je gaat aan de slag met een bestaand verhaal en leert om dit verhaal naar je eigen hand te zetten. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep.

  • Lestijden: 10.00-16.00 uur
  • Plaats: Wim Hofmanzaal
  • Lesgeld: € 295,- (incl. 21% btw)
  • Docent: Rudolf Roos

http://www.vertelacademie.nl/