Een cv waar je trots op bent

7 december 2020, van 13:30 tot 15:30 | Online

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De bibliotheek gaat online! Een extra dienstverlening in deze vervelende tijden. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze tweede Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Aan de hand van een werkblad met individuele en plenaire opdrachten krijg je inzicht in je sterke punten en gaan we oefenen deze daadkrachtig te benoemen. Je gaat met elkaar in gesprek en je krijgt concrete handvatten om een goed cv op te stellen en je werkervaring concreet te beschrijven. Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken hopen we op nieuwe inzichten. Hier kun je dan direct of thuis verder mee aan de slag!

FocusCoach Willy Pardijs | is voor JobOn is de spelleider en begeleidt ons in het online spelen. Het spel bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Doe je mee?

Praktische informatie

  •  De training is online met Zoom
    Je hebt stabiel internet, webcam en microfoon nodig en gebruik daarom het liefst je computer of laptop.
  • Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving
  • Aantal plaatsen: 7
  • Aanmelden via: walkentalk@dezb.nl
  • Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden en baan-switchers. Klik hier om naar de website te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn's eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.