Spannende Boeken Weken

9 juni 2017 t/m 25 juni 2017 | Plein, begane grond ZB

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Foto-expositie Deon Meyer

In ZB worden de Spannende Boeken Weken gevierd met een foto-expositie op het Plein van de prachtige covers van de detectives van Deon Meyer, de auteur van het cadeau van de boekhandel 2017. Het thema is dit jaar ‘Je vakantie begint met boeken’.

De expositie met tien foto’s van bestsellerauteur Deon Meyer toont de schoonheid en de rust van het prachtige Zuid-Afrikaanse landschap. Fotograferen is voor Meyer een manier om die schoonheid te delen en de liefde voor zijn land over te brengen. Hij toont zich met zijn fotografie niet alleen een meester in woord, maar ook in beeld.

Lezers kunnen hun hart verder ophalen aan heel veel thrillers, misdaadromans en andere spannende boeken uit de collectie. Niet bang aangelegd? Dan zijn spannende boeken zeker de moeite waard. Verdrink in Scandinavische thrillers of zoek het dichter bij huis met de spannende verhalen van Saskia Noort, Simone van der Vlugt of Thomas Ross. Natuurlijk heeft ZB ook de klassiekers, zoals die van Stephen King en Patricia Highsmith. Crime, horror of detective, deze boeken geven de lezer gegarandeerd rillingen en denkwerk om mysteries op te lossen.

Op zoek naar leestips en inspiratie? Vraag het de inlichtingenmedewerkers. Zij staan klaar met een persoonlijk advies.

Schrijfwedstrijd
De Bibliotheken organiseren in samenwerking met het Algemeen Dagblad bovendien een schrijfwedstrijd: schrijf een spannend vakantieverhaal van maximaal 750 woorden. Insturen kan vanaf 3 juni via www.spannendeboekenweken.nl.