Popaanzee Academy

15 juni 2018, van 20:30 tot 22:30 | Wissenkerke (Noord-Beveland)

Kosten: Toegang: kinderen tot 12 jaar: € 5,- | jongeren t/m 18 jaar: € 10,- | vanaf 18 jaar: € 12,50.

Eindeloos Eiland Festival

Op vrijdagavond 15 juni van 20.30-22.30 uur vindt de showcase van Popaanzee Academy plaats op het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke (Noord-Beveland). Het coachingstraject waar de afgelopen vijf maanden vier geselecteerde jonge acts uit Zeeland aan deel namen, wordt hiermee afgesloten. Op deze avond wordt ook bekend gemaakt welke act doorstroomt naar het verdiepende landelijke Popsporttraject waar Popaanzee Academy deel van uitmaakt.

De vier acts
De volgende vier acts kregen de afgelopen maanden coaching in allerlei vakgebieden, zoals songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Alle deelnemers gingen de studio in om een nummer op te nemen.

TRICYCLE
Drie jonge Middelburgse meiden met gitaar: breekbaar, stoer en verrassend. De eigen nummers klinken steeds overtuigender. Begonnen als band van de muziekschool, maar al aardig op weg om op andere podia harten te veroveren.

MARITH VAN BEEK
Singer-songwriter, schrijft mooie luisterliedjes. Met haar breekbare stemgeluid, zichzelf begeleidend op gitaar of piano zal ze menig luisteraar betoveren.

SILKEN DE POORTER
De veelbelovende Zeeuws-Vlaamse maakt fijne, herkenbare muziek. Ze verstaat de kunst met invloeden te spelen en die van een eigen karakter te voorzien.

DAX HOVIUS
Dax uit Kapelle is met zijn 12 jaar een opvallende verschijning; rock-a-billy mét vetkuif staat alleen op het podium met gitaar en brengt fijne rock-'n-roll songs.