Ontmoetingsbeurs ‘Bipolaire stoornis en psychose'

28 maart 2019, van 18:30 tot 21:30 | Foyer (souterrain) van de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

World Bipolar Day staat dit jaar in het teken van ‘Literatuur’.

In het kader van World Bipolar Day, die dit jaar in het teken staat van ‘Literatuur’ organiseert de landelijke vereniging plusminus in samenwerking met ggz Emergis, Stichting Hersteltalent en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland op donderdag 28 maart een ontmoetingsbeurs. 

Deze bijeenkomst is voor mensen die last hebben van een bipolaire stoornis en/of psychoses, hun naasten en behandelaars. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in dit thema zijn welkom.

Tijdens de bijeenkomst vertelt schrijfster en ervaringsdeskundige Dineke Ypeij van het boek ‘De smaak van hemel & hel’ haar verhaal.

In de pauze presenteren verschillende organisaties zich waaronder ggz Emergis, stichting Hersteltalent, Ypsilon en plusminus – leven met bipolariteit. Verder is er info te vinden van stichting Samen Sterk zonder Stigma, MIND, Depressie vereniging, Social Run, Psychosenet, VR-experience ‘De verwarde man’, et cetera.

Na de pauze wordt Luc Vercauteren geïnterviewd door psychiater Jeroen Kloet over zijn boek ‘Grenzeloos Geluk’ dat dit jaar is uitgekomen. Een inspirerend verhaal over zijn fietstocht naar Teheran. Aan het eind van de avond is er een boekenverloting

De bijeenkomst is gratis. Een donatie wordt op prijs gesteld.