Online lezing: van Stress naar Zen

8 april 2021, van 19:30 tot 21:00 | online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lezing van stress naar zen

Hoe blijf je in balans, ongeacht de omstandigheden en ontwikkelingen en zonder jezelf af te zonderen? Hoe blijf je de baas over je eigen denken en leven? En hoe kunnen we anderen helpen die last hebben van stress?

Online lezing

Velen beseffen ergens dat het anders kan. En er bestaat ook wijsheid. Een wijsheid die al eeuwenlang zijn waarde bewijst, en die je bijvoorbeeld terug kan vinden in de Zen-traditie. Vorm een visie op jezelf en het leven en vind meer harmonie! Na iedere 20 minuten is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Erwin.

Van Stress naar Zen
Dankzij alle digitale mogelijkheden gaat informatieverspreiding en communicatie razendsnel. Dagelijks ontvangen we via internet en (social) media een overvloed aan berichten, gedachten en ideeën.

Al het online verkeer verbindt ons, maar levert tegelijkertijd ook onzekerheid en stress op. In de coronatijd is dat er niet minder op geworden. Uit onderzoek blijkt dat vooral jongeren in deze tijd meer stress ervaren.

Erwin Bomas
Erwin Bomas is een medewerker van de Theosophical Society Point Loma (TSPL) gevestigd in het Blavatskyhuis in Den Haag. Hij geeft lezingen over allerlei onderwerpen in het licht van de esoterische filosofie of Theosofia, is cursusleider van de cursussen Anders Denken en Levenswijsheid en een van redacteuren van het tijdschrift Lucifer de Licht-brenger. Alle medewerkers van de TSPL werken principieel op vrijwillige basis.

The Theosophical Society

Literatuur over stress, zen en theosofie in de ZB