Masterclass biografie schrijven voor bands en artiesten

8 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Podium ’t Beest in Goes

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een goede biografie schrijven is lastig. Hoe schrijf je een tekst die én weergeeft wat jij over je band of jezelf wilt zeggen én boekers overtuigt om je te laten spelen én handig is voor op een website?

Zeeuwse popkoepel Popaanzee en bandcompetitie Spectra bieden speciaal voor artiesten op zaterdag 8 februari een gratis Masterclass aan van 14.00 tot 16.00 uur in Podium ’t Beest in Goes. Deelname is gratis, wel vooraf even aanmelden.

Sonja Barentsen

Tekstschrijver en copywriter Sonja Barentsen geeft de interactieve masterclass. Ze vertelt over goede en slechte bio’s en over belangrijke do’s en don'ts. Ze gaat actief met deelnemers aan de slag met hun eigen bio. Ze bekijkt je werk kritisch en geeft direct tips voor verbetering. Deelnemers gaan dus geheid met een goed resultaat naar huis!

Sonja Barentsen verzorgt de communicatie voor een groot aantal culturele instellingen en festivals zoals De Spot, Festival Onderstroom en Film by the Sea. Ze heeft tijdens haar carrière meer slechte bio’s gezien dan haar lief is en kan daarom als geen ander mensen op weg helpen de juiste biografie te schrijven.