Lezing Manu Keirse

29 augustus 2017, van 15:30 tot 17:30 | Aula ZB

Kosten: gratis, wel vooraf aanmelden s.v.p.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Naar aanleiding van de verschijning van de nieuwe editie van het boek Helpen bij verlies en verdriet

Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw. Twintig jaar na de verschijning vond Manu Keirse het hoog tijd om het boek volledig te herzien. Want hoewel verdriet in de kern gelijk blijft, rouwen we in de 21ste eeuw toch anders dan vroeger. Wat is bijvoorbeeld de impact van online rouwen? Waarom rust er nog altijd een taboe op verdriet? En hoe gaan we om met collectieve vormen van rouw?

Dankzij de concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het een heel praktisch instrument voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.

Over Manu Keirse
Manu Keirse is emeritus hoogleraar, doctor in de geneeskunde, klinisch psycholoog en dé specialist in België en Nederland als het over verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Van zijn boeken zijn wereldwijd al vele honderdduizenden exemplaren verkocht.

Aanmelden
Uitgeverij Lannoo, HZ en ZB nodigen u van harte uit op deze lezing in de Aula van ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg. Wilt u erbij zijn? Stuur een e-mail naar: liza.verhelle@lannoo.be