Droombaanspel

3 december 2020, van 13:30 tot 15:30 | Online

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De bibliotheek gaat online! Een extra dienstverlening in deze vervelende tijden. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze tweede Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Verandering in je werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier. Ga tijdens het droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? We gebruiken de kennis van de groep en gaan samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

FocusCoach Willy Pardijs is voor JobOn is de spelleider en begeleidt ons in het online spelen. Het spel bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Doe je mee?

Praktische informatie

  •  De training is online met Zoom
    Je hebt stabiel internet, webcam en microfoon nodig en gebruik daarom het liefst je computer of laptop.
  •  Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving
  • Aantal plaatsen: 7
  • Aanmelden via: walkentalk@dezb.nl
  • Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Tijdens deze bijeenkomsten geven ZB, Bibliotheek Oosterschelde én Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Doe je mee?

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden en baan-switchers. Klik hier om naar de website te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn's eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.