Interview met ‘Queen of Crime’ Karin Slaughter

10 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 8 juni komt de nieuwe literaire thriller van Karin Slaughter uit bij Uitgeverij Harper Collins: Valse Getuige. Een geweldige standalone-thriller van de onbetwiste Queen of Crime. Dat levert gegarandeerd eersteklas spanning op en fans kijken er al een jaar naar uit! Het interview is mede mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Bibliotheken en Boekhandel De Koperen Tuin.

Uniek interview

Vanwege de pandemie zit een Europese auteurstour er niet in, maar het biedt tegelijkertijd wel een buitenkans voor boekhandels en bibliotheken. Boekhandel ‘De Koperen Tuin’ in Goes van Anthoni Fierloos kreeg een online interview aangeboden en laat dat nu ook net de wens zijn van het literaire team van de bibliotheken in Zeeland.

Op donderdag 10 juni 2021 van 20.00 tot 21.00 uur (voertaal is Engels) kun je online kennismaken met Karin Slaughter, over haar nieuwe boek, over haar eerdere boeken, het schrijverschap, waar ze de inspiratie vandaan haalt en alles wat je altijd al wilde weten.

En jij kunt daarbij zijn! Ben je ook al jaren fan? Luister mee hoe Karin Slaughter voorleest uit haar nieuwe thriller.

Meedoen

Wil je het interview zien vanuit je eigen omgeving? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldbutton. De link voor de online meeting ontvang je na aanmelden.

Karin Slaughter

Karin Slaughter (1971) groeide op in Georgia (Verenigde Staten) en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is auteur van tientallen thrillers die al jarenlang wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten staan. Met haar ijzingwekkende verhalen verwierf ze internationaal de titel ‘Queen of Crime’.
Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Valse Getuige

Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in een leven dat getekend werd door schuldgevoelens, verraad en geheimen.
Jaren later heeft Leigh, inmiddels werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor, de herinneringen aan die avond verdrongen. Tot ze tegen haar wil gedwongen wordt om een nieuwe cliënt aan te nemen en de grond onder haar voeten wegvalt. Want de man weet wat er destijds is gebeurd. Hij weet wat Leigh en Callie hebben gedaan. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten…

Wil je een gesigneerd exemplaar van Valse Getuige bestellen? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@koperentuin.nl