Informatiebijeenkomst leesgroep Duits

15 februari 2018, 10:15 | ZB

Wil je mooie Duitse boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?

Op donderdag 15 februari om 10.15 uur is er in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep Duits. De leesgroep kiest uit een door deskundigen opgestelde boekenlijst met hedendaagse Duitse literatuur. De voertaal bij de bespreking is Duits.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, in samenwerking met ZB. Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 15 februari 2018 om 10.15 uur in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland te Middelburg, Kousteensedijk 7.
De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.
Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen.

Aanmelden mag (hoeft niet), via André Schoonderbeek, de ambassadeur voor Zeeland van Senia. E-mail: andre.schoonderbeek@gmail.com