In gesprek met Simone van der Vlugt

25 juni 2021, van 15:00 tot 16:00 | Boekhandel 't Spui, Vlissingen

Kosten: € 5,- per persoon

Vrijdag 25 juni 2021 om 15.00 uur komt Simone van der Vlugt; een van Nederlands grootste en veelzijdige schrijfsters naar Vlissingen toe om jou te ontmoeten! Kinderen, jongeren en volwassenen; Simone van der Vlugt weet een breed publiek in vervoering te brengen met haar verhalen.

In 2004 debuteerde ze als schrijfster van volwassenen literatuur met De reünie. Sindsdien won ze tal van literaire prijzen en heeft ze wereldwijd bekendheid verworven met spannende boeken én historische romans. Haar thrillerreeks waarin Lois Elzinga de hoofdrol speelt is in 2018 verfilmt tot een televisieserie met de titel Lois.

Naast het goed ontvangen Rode sneeuw in december (2012), De lege stad (2015), het veel vertaalde Nachtblauw (2016) en Het schaduwspel (2018) schreef ze verscheidene historische jeugdromans bij uitgeverij Lemniscaat, waaronder De guillotine (1999) en De Slavenring (2003).

Verder maakt ze reissfeerboeken samen met haar man Wim van der Vlugt.

Simone haar nieuwste boek: De kaasfabriek is 25 augustus 2020 verschenen. Deze historische roman vertelt het verhaal van twee vooruitstrevende vrouwen; een moeder en een dochter die hun plek in een veranderende maatschappij proberen te vinden.

Interview met Simone in Boekhandel 't Spui

We kijken ernaar uit om 25 juni weer publiek te mogen ontvangen, er is plaats voor maximaal 50 personen.
Kaarten kosten € 5 (inclusief een bijpassend hapje en drankje) en worden bij aanvang op 25 juni in Boekhandel ’t Spui afgerekend.

Het interview wordt verzorgd door Jeanine Naerebout en Amanda Dietrich van ZB.

Tijdens het interview kun jij ook vragen stellen. Na het interview is er gelegenheid om Simone van der Vlugt te ontmoeten, een boek te kopen en te laten signeren.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Coronasteunfonds van het landelijke Letterfonds.

Een bijpassend (individueel verpakt) hapje wordt verzorgd en gesponsord door:

 -  kaasboer Ongelooflijk Lekker  -