Fondsenplein Meet & Match

18 januari 2020, van 09:00 tot 14:00 | Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand

Kosten: geen, wel vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je financiering of advies nodig voor jouw project of initiatief?

Kom dan naar het Fondsenplein ‘Meet & Match/Kern met Pit’ op zaterdag 18 januari 2020 van 9.00 tot 14.00 uur in de Stenge, Stengeplein 1 in Heinkenszand. Toegang is gratis.

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland organiseert, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM) en diverse fondsen, een informatiemarkt voor stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven. De gelegenheid om het gesprek aan te gaan met landelijke en Zeeuwse fondsen over jouw project of initiatief, over de financiële mogelijkheden en een interessante workshop te volgen.

Fondsenplein Meet & Match

De aanwezige fondsen presenteren zichzelf in de zaal. Er zijn fondsen die zich vooral op cultuur richten of juist op sociaal-maatschappelijke projecten en soms ook beide.

Kern met Pit

Kern met Pit (KmP) is een initiatief van KNHM en daagt mensen al meer dan veertig jaar uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Tijdens deze dag wordt de trofeewinnaar van Kern Met Pit-Zeeland 2019 uitgeroepen en wordt bekend welke initiatieven in 2020 aan de slag mogen gaan als KmP-project.

Workshops

Deelnemers kunnen tijdens de bijeenkomst diverse workshops volgen om hun project verder te versterken.

  • ‘Een sterk plan’ door Ankie Feldbrugge
  • ‘Omgaan met de overheid’, ervaringen & tips door Don Monfils
  • ‘MAEX Zeeland’, door Ron Kindt en Mariët Kaptein. Door dit online platform wordt jouw initiatief zichtbaar voor organisaties, fondsen en overheden die ondersteuning bieden in de vorm van (financiële) middelen en kennis. Kijk voor meer info op maex.nl/zeeland.
  • ‘Succesvol omgaan met Social Media’ door Vera Diepenveen

Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot 11 januari 2020.