Een online avond met Hanna Bervoets

4 juni 2021, 19:00 | online

Kosten: geen, wel vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdag 4 juni organiseren ZB en De Drvkkery om 19.00 uur een online avond met Hanna Bervoets, auteur van het Boekenweekgeschenk 2021.

Je kunt je hier gratis voor aanmelden. Op de dag zelf ontvang je een link naar naar Google Meet. Digitaal gastheer en interviewer van de avond is PZC-journalist Jan van Damme.

Tijdens het gesprek kun je vragen doorgeven via de chat. Heb je nu al een vraag? Stuur deze alvast mee bij jouw aanmelding.

Over Hanna Bervoets

Hanna Bervoets (1984) debuteerde in 2009 met Of hoe waarom. Twee jaar daarop verscheen Lieve Céline, dat werd bekroond met de Opzij Literatuurprijs. Een jaar later verscheen de bestseller Alles wat er was, gevolgd door Efter (2014), Ivanov (2016) en Fuzzie (2017). Bervoets’ werk werd verschillende malen genomineerd voor de Gouden Boekenuil, de AKO Literatuurprijs en de Libris Literatuurprijs.

In 2017 won Bervoets de BNG Bank Literatuurprijs voor Ivanov, en in datzelfde jaar eveneens de Frans Kellendonk-prijs voor haar gehele oeuvre. Haar laatste roman, Welkom in het Rijk der zieken, behaalde de longlist van de Bookspot Literatuurprijs en de Libris Literatuurprijs.

(Foto Hanna Bervoets door Klaas Hendrik Slump)