Bibliotheken in Zeeland

Overzicht van bibliotheekvestigingen van:

 • Bibliotheek Oosterschelde
 • Bibliotheek Vlissingen
 • Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen
 • ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
 • Bibliotheek 's-Gravenpolder Bekijk details

  Bibliotheek 's-Gravenpolder is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek 's-Gravenpolder

 • Bibliotheek Axel Bekijk details

  Bibliotheek Axel is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Axel

 • Bibliotheek Biervliet Bekijk details

  Bibliotheek Biervliet is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Biervliet is gevestigd in de Brede School 't Geuzennest en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Biervliet

 • Bibliotheek Breskens Bekijk details

  Bibliotheek Breskens is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek in Breskens is gevestigd in het multifunctionele centrum De Korre en is een onbemande Bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Breskens

 • Bibliotheek Bruinisse Bekijk details

  Bibliotheek Bruinisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Bruinisse

 • Bibliotheek Burgh-Haamstede Bekijk details

  Bibliotheek te Burgh-Haamstede. De bibliotheek is onderdeel van Stichting de Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Burgh-Haamstede

 • Bibliotheek Goes Bekijk details

  De bibliotheek beschikt, naast duizenden romans over vele informatieve boeken die de meest uiteenlopende onderwerpen behandelen. Daarnaast is er een collectie CD's, DVD's en bladmuziek aanwezig. Er is een leesruimte waar kranten en tijdschriften geraadpleegd kunnen worden, u kunt ook gratis gebruik maken van internet.

  Bekijk details van Bibliotheek Goes

 • Bibliotheek Heinkenszand Bekijk details

  De bibliotheek in Heinkenszand is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Heinkenszand

 • Bibliotheek Hoek Bekijk details

  Bibliotheek Hoek is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek in Hoek is gevestigd in het gebouw van verzorgingstehuis Vremdieke.

  Bekijk details van Bibliotheek Hoek

 • Bibliotheek Hulst Bekijk details

  Bibliotheek Hulst is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

  Bekijk details van Bibliotheek Hulst

 • Bibliotheek Kapelle Bekijk details

  Bibliotheek Kapelle is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Kapelle

 • Bibliotheek Kloosterzande Bekijk details

  Bibliotheek Kloosterzande is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Kloosterzande is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingsuren.

  Bekijk details van Bibliotheek Kloosterzande

 • Bibliotheek Koewacht Bekijk details

  Bibliotheek Koewacht is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Koewacht is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingsuren.

  Bekijk details van Bibliotheek Koewacht

 • Bibliotheek Kruiningen Bekijk details

  Bibliotheek Kruiningen is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Kruiningen

 • Bibliotheek Oost-Souburg Bekijk details

  Bibliotheek Oost-Souburg is in 1978 opgericht voor de inwoners van de wijken Oost- en West-Souburg. Het filiaal is gevestigd in de kern van Oost-Souburg. Het filiaal biedt een uitgebreid assortiment aan romans, diverse kranten tijdschriften, dvd’s en daisyroms. Tevens zijn er diverse folders, busboekjes en de lokale krant aanwezig. Er is een internetmogelijkheid. In de bibliotheek in Oost-Souburg is Speel-o-theek Het Speelhuis gevestigd. Deze Speel-o-theek heeft een groot assortiment speel-...

  Bekijk details van Bibliotheek Oost-Souburg

 • Bibliotheek Oostburg Bekijk details

  Bibliotheek Oostburg is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

  Bekijk details van Bibliotheek Oostburg

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt 's-Heer-Arendskerke Bekijk details

  Bibliotheek gevestigd in Basisschool Schengehof. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt 's-Heer-Arendskerke

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt 's-Heerenhoek Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt 's-Heerenhoek

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Lewedorp Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Lewedorp

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Oudelande Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Oudelande

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Ovezande Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Ovezande

 • Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Wolphaartsdijk Bekijk details

  Leespunt te Wolphaartsdijk. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde, Leespunt Wolphaartsdijk

 • Bibliotheek Philippine Bekijk details

  Bibliotheek Philippine is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen.

  Bekijk details van Bibliotheek Philippine

 • Bibliotheek Sas van Gent Bekijk details

  Bibliotheek Sas van Gent is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande Bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden. Iedere woensdag en vrijdag is er een bibliotheekmedewerker aanwezig, van 13.30 tot 17.30 uur. (Met uitzondering van feestdagen.)

  Bekijk details van Bibliotheek Sas van Gent

 • Bibliotheek Sint Annaland Bekijk details

  Bibliotheek Sint Annaland is onderdeel van de Sichting Bibliotheek Oosterschelde. De bibliotheek bevindt zich in de brede school.

  Bekijk details van Bibliotheek Sint Annaland

 • Bibliotheek Sluiskil Bekijk details

  Bibliotheek Sluiskil is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen.

  Bekijk details van Bibliotheek Sluiskil

 • Bibliotheek Terneuzen Bekijk details

  Bibliotheek Terneuzen is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

  Bekijk details van Bibliotheek Terneuzen

 • Bibliotheek Vlissingen Bekijk details

  De centrale bibliotheek van Vlissingen is gevestigd in ’t Spui, in het hart van de Vlissingse binnenstad. ’t Spui is een open, transparant gebouw met diverse ingangen aan de Spuistraat, de Kerkstraat en de Oude Markt. De architectuur van ’t Spui bestaat uit een uniek samenspel van nieuw en oud. Het nieuwbouwgedeelte is in 1999 opgeleverd maar er zijn ook vijf monumentale panden in het complex opgenomen. De originele inrichting wordt gecombineerd met basisbouwmaterialen als hout, ruw stucwerk,...

  Bekijk details van Bibliotheek Vlissingen

 • Bibliotheek Vlissingen, filiaal Ter Reede Bekijk details

  In woonzorgcentrum Ter Reede is op de begane grond een mooie ruimte ingericht als bibliotheek. Deze vestiging is in eerste instantie bedoeld voor de bewoners van Ter Reede die lid zijn van de bibliotheek. Sinds de opheffing van de bibliobussen is dit echter ook voor de voormalige bibliobusleners een graag bezochte locatie. In de Bibliotheek in Ter Reede vindt u een ruime variatie aan boeken. De collectie is vooral gericht op senioren. Zo zijn er ook grootletterboeken en luisterboeken aanwezig....

  Bekijk details van Bibliotheek Vlissingen, filiaal Ter Reede

 • Bibliotheek Vogelwaarde Bekijk details

  Bibliotheek Vogelwaarde is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. Bibliotheek Vogelwaarde is een bibliotheek op school die gevestigd is in basisschool De Schakel, en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden. Er is geen fysieke collectie voor volwassenen. Men kan vanuit thuis boeken reserveren (via de catalogus zowel provinciaal als landelijk), in de bibliotheek ophalen en weer terugbrengen.

  Bekijk details van Bibliotheek Vogelwaarde

 • Bibliotheek Wemeldinge Bekijk details

  Bibliotheek Wemeldinge is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Wemeldinge

 • Bibliotheek Zaamslag Bekijk details

  Bibliotheek Zaamslag is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in gemeenschapscentrum Het Stropievat en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Zaamslag

 • Bibliotheek Zierikzee Bekijk details

  Bibliotheek Zierikzee is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Zierikzee

 • Bieb in de buurt Oud-Vossemeer Bekijk details

  Bieb in de buurt Oud-Vossemeer is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in dorpshuis de Vossenkuil. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Oud-Vossemeer

 • Bieb in de buurt Tholen-stad Bekijk details

  Bieb in de buurt Tholen-stad is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in het gemeentehuis van Tholen. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Tholen-stad

 • ZB Middelburg Bekijk details

  ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland ZB is de Openbare Bibliotheek in Middelburg, Wetenschappelijke Bibliotheek voor Zeeland en Provinciale Ondersteuningsinstelling. ZB is Planbureau: uit onderzoek en monitoring krijgen we de kennis die nodig is om in te spelen op de toekomstige ontwikkelingen en trends in Zeeland. ZB is het hart van kennis, informatie en cultuur in Zeeland. Bereikbaarheid openbaar vervoer: ZB is gemakkelijk bereikbaar op 5 minuten loopafstand van het NS-station Middelburg. Parkeergelegenheid: In...

  Bekijk details van ZB Middelburg